1-800-234-5677
						

Over Ons

Klant tevredenheid

Klanttevredenheid en het bieden van een 9+ service staat bij ons voorop! Wij vinden het belangrijk dat u zonder enige twijfel en moeite uw producten kunt bestellen. U kunt ons bovendien per e-mail, maar ook via WhatsApp bereiken voor eventuele vragen. Wij helpen u graag aan het juiste product!


Over ons

Dekbedmarkt is al meer dan 15 jaar de nummer 1 dekbedden leverancier van Nederland. Wij zijn de grootste in ons vakgebied. Dankzij onze formule, waarmee wij rechtstreeks kunnen leveren vanuit onze fabrikant kunnen wij uw dekbedden, kussen en matrassen bieden met goede kwaliteit voor een zeer lage prijs. Topkwaliteit voor een lage prijs? Hiervoor moet u bij Dekbedmarkt.nl zijn!


BetalingsmogelijkhedenVoordelen

Een online bestelling plaatsen op Dekbedmarkt.nl heeft vele voordelen. U bent niet gebonden aan openingstijden van een winkel, u kunt gemakkelijk uw producten retouren, uw producten worden thuis geleverd en u kunt afrekenen met verschillende betaalmethodes. Na het kiezen van het door u gewenste product kunt u met 1 klik het geselecteerde product toevoegen aan uw winkelmandje en daarna gemakkelijk en snel uw bestelling afronden. Onze verzendpartner is PostNL. Vandaag besteld is binnen 1 tot 3 dagen in huis!